Джордж Майкъл в България

Автор Тема: Джордж Майкъл в България  (Прочетена 2169 пъти)

krasita

• PR
  • Закоравял потребител
  • Публикации: 38
Джордж Майкъл в България
« -: 20 Април 2007, 12:49 »
Джордж Майкъл http://www.georgemichael.com/ ще ни пее на ушенце!!!!!
- В София на 28 май на стадион Локомотив”
- организатор - Жокер Медиа http://www.jokermedia.net/.

Мегазвездата пристига с 30 ТИР-а, 11 тур автобуса и допълнителни транспортни средства.

Сцената на шоуто е конструирана специално за „25 Live Tour” и ще се строи в продължение на 4 дни, собственост е на фирмата, която снабдява със сцена U2 и „Rolling Stones”.

Концертът в София ще се различава от останалите от турнето му „25 Live” най-вече поради неговата обществена ангажираност.

Джордж Майкъл прие чрез гостуването си в България да подкрепи несправедливо осъдените български медици в Либия. Известен със своята съпричастност към социално значими проблеми, той ще се опита да бъде полезен на спасителната кауза за съдбата на нашите сънародници, които вече осем години са лишени от свобода в либийския затвор.

Билети:

Добронастроение - предполагам с някоя друга бира.
Компания - с нея и без нея, шоуто ще е Amazing ;)

What you take would not kill you,

be careful what you give in!!!

sneaky

• Форумен лъв
  • Публикации: 685
  • I'm with the pilots
Re: Джордж Майкъл в България
« Отговор #1 -: 27 Април 2007, 02:49 »
Колко струват билетите?
В Ротердам бяха около сто еврака. Две поредни вечери в Ahoy, което е зала за 10,000 души и беше разпродадено май.
I'll do graffiti if you sing to me in French

krasita

• PR
  • Закоравял потребител
  • Публикации: 38
« Отговор #2 -: 03 Май 2007, 12:06 »
50/ 70 лв са билетите. малко е скъпичко. но мисля, че си заслужава.
както казва един приятел. не искам един ден детето ми да ме пита"мамо, ти какво прави по време на концерта на Джордж Майкъл" и аз да гледам тъпо и да не зная, какво да отговоря:)
What you take would not kill you,

be careful what you give in!!!

sneaky

• Форумен лъв
  • Публикации: 685
  • I'm with the pilots
« Отговор #3 -: 11 Май 2007, 09:36 »
Цитат
Singer George Michael admitted in a London court that he is ashamed of himself, as he pleaded guilty to "drug" driving.

The singer was arrested in north London last year, after motorists reported seeing a car stuck at a set of traffic lights.

In court he seemed to have a lapse in concentration as well, managing to muddle up his plea.
Това е от тия дни.  :lol: :lol: :lol: :lol:
Може по време на концерта на Джордж Майкъл в София, само Джордж Майкъл да липсва. Бая бих се депресирал и аз, ако бях на него.
I'll do graffiti if you sing to me in French

Kathrin

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #4 -: 19 Май 2007, 09:12 »
аз вече имам билет  :) чичо ми взе от 60 и нямам търпение да дойде 28  :)
А щастието бе възможно
и толкоз близко! ... Но не би !
Днес късно е...

valshebnica

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #5 -: 29 Май 2007, 15:37 »
Истинска щастливка съм, че успях да присъствам на уникалния спектакъл на един изключителен изпълнител като Джордж Майкъл! Такова светлинно шоу, такъв контакт с публиката, такъв глас - разплака ме! Беше невероятно изживяване - истинска магия!

Kathrin

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #6 -: 30 Май 2007, 14:49 »
Няма думи, които да успеят да опишат усещането от нещо такова...Просто знам, че когато бях на стадиона го обичах, обичах го, както и всички останали 20 000 души, той също ни обичаше тогава и ни даде всичко. Раздаде се изцяло... Звук, ефекти, изпълнение... Перфектни го последния детайл, оставиха у мен чувството за безкрайността на изкуството. Някои ще кажат, че преувеличавам, може да са прави, но аз знам че се чувствах така ТОГАВА. След концерта остана удовлетвореността, аз бях получила всичко... Не ме интересуваха часовете на чакане в дъжда, не ме интересуваше закъснението му, дори успях да забравя възрастния човек (50-60 годишен) до мен, който не пропусна да "побългари" нещата, чоплейки през цялото време семки...
Съществуваше само ТОЙ, беше истински и се раздаде, какво повече да искам освен отново да имам възможността да присъствам на нещо такова... Пожелавамм го на всеки! Струва си!
А щастието бе възможно
и толкоз близко! ... Но не би !
Днес късно е...

: ??:??