Огнена фотосесия на хоризонта. Желаещи да снимат ?

Автор Тема: Огнена фотосесия на хоризонта. Желаещи да снимат ?  (Прочетена 3639 пъти)

Fire_Angel_87

• Новак
  • *
  • Публикации: 10
В Бургас доста често се провеждат огнени представления и шоута ако има ентусиасти да снимат и да се забавляват нека да кажат.За място и час вече ще има допълнителна информация в темата :) 
НЯМА ОГЪН БЕЗ ЛЮБОВ, КАКТО И ЛЮБОВ БЕЗ ОГЪН !!!

kohrida

• Закоравял потребител
  • Публикации: 50
Бургас ми е доста далеч :( Иначе бих искала да видя такова предтсвление и.. да пощракам :) Ако шоуто се разходи до Пловдив, дай сигнал, моля те :)

Fire_Angel_87

• Новак
  • *
Няма проблем :) Ще свирна :)

Fire_Angel_87

• Новак
  • *
Ето едно ново примерно клипче какво ще има като за начало във предстоящата фотосесия :) http://www.vbox7.com/play:75de9aa1

Човек

• Луд форумджия
  • Публикации: 209
Иванова, на мен ми прилича на новина, не на реклама. Ще бъде хубаво да се вкарват в календара такива неща, няма лошо да се види и от откровенци.Успешен ден!

Fire_Angel_87

• Новак
  • *
Новина се явява :) хихи ако има желаещи да казват, за да се потготвяме :) иначе ако има желаещи да разберат малко повече за групата www.f4-bg.com

Diablo

• Новак
  • *
Ами аз бях в Бургас 5 месеца и в едно село, в созополска община, има момче, което се занимава с огън (в смисъл- има си вериги и прави шоу). Правил е представления в Гърция и тук, по морето. Скайпа ми е pain860616, ако искаш ще ти пратя негови клипчета и телефона му....

Иначе, това с огненото шоу е много яко, като ефект .... Присъствах на доста такива и изглежда... ненормално :)
« Последна редакция: 17 Ноември 2007, 23:29 от Иванова »
Аз сътворих скръбта и ви дадох слепота. Аз бях страхът ви от ноща, демонът (звяр от тъмнина),  мигът (за вас Вечността)!

sneaky

• Форумен лъв
  • Публикации: 685
  • I'm with the pilots
"verigi"  :lol:

It's called poi, buddy.
I'll do graffiti if you sing to me in French

scarabei

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 14
Звучи интересно. Не съм имала удоволствието да присъствам на огнено шоу.
Carpe diem!

zosimax

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
FireAngel само пиши кога и къде. Поне хората от Бургас може да се включим.

Vampirka

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Знам, че принципно в Бургас за Джулая се спретва някое яко въртене, но все се случват така нещата, че няма как да дойда.
Иначе и в Пловдив се случват такива събития, нищо че са на по-рядко.
Дакажем сме колеги по връткане =]
Радвам се, че пой-кулрурата се разпространява все повече...
Дано някой ден се запознаем, ако вече не се познаваме :P

eli_to55

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Упях само веднъж да видя подобно нещо на живо в Бургас, а съм бургазлийка. Много е ефектно, евала на тези, които го могат :)

: ??:??