ЧЕТВЪРТИ КОЛЕДЕН ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ

Автор Тема: ЧЕТВЪРТИ КОЛЕДЕН ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ  (Прочетена 22976 пъти)

albaJ

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Re: ЧЕТВЪРТИ КОЛЕДЕН ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ
« Отговор #15 -: 04 Декември 2010, 21:32 »
Аз лично съм, но потвърждение не получих, затова съм съгласна с Марин, че така би било най-добре.

MarinTachkov

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #16 -: 04 Декември 2010, 22:34 »
ИЗРЕЧЕНА, повечето пощи не поддържат тази функция. А и "получателят може да не изпрати потвърждение" /цитирам АБВ Поща/ за получено писмо... Лично аз не успях да изпратя писмото чрез АБВ, добре, че имам и друга поща... Но тук не става въпрос само за мен - въпросът е принципен и засяга всички... Предлагам помощ - в журито да включите и един "новак" като мен /не с 2, а с 9 произведения/, филолог, автор на стихосбирки, член на СБП, необременен от приятелски кръгове - за категория "поезия"...

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 891
« Отговор #17 -: 05 Декември 2010, 00:30 »
затова ли беше цялата пушилка относно имейлите?  благодаря за кандидатурата, но местата вече са заети. лично от Вас, Марин Тачков, няма изпратено писмо за конкурса в нито една от категориите. но не губете кураж - имате още почти цяло денонощие. препишете си внимателно имейла и изпратете произведението си. лично ще Ви напиша потвърждение за получаването му.
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

MarinTachkov

• Новак
  • *
« Отговор #18 -: 05 Декември 2010, 12:40 »
Не е "пушилка". Поне 10 пъти ви изпратих имейл с прикачен файл /музика, MP3/, но вашият домейн отказа да го приеме. Да не би да не приемате музика?... Колко по-просто и лесно би било, ако творбите се изпращаха директно в сайта /без да се публикуват/...  И ДРУГИ ХОРА ви писаха, че има проблем с имейлите - защо така лекомислено и пренебрежително се отнасяте към това???

albaJ

• Новак
  • *
« Отговор #19 -: 05 Декември 2010, 13:01 »
На мен ми отговориха, благодаря за което. :)

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
« Отговор #20 -: 05 Декември 2010, 14:10 »
уважаеми г-н Тачков,
Вашето стана като компютрите, които били компоти, но не точно. значи първо твърдите, че нямате отговор, а после - че домейнът всъщност "отказва" да приеме. това са две различни неща! моля, когато имате проблем, да конкретизирате. най-малкото, което можехте да направите, е да бяхте пуснали имейл с описание на проблема си до посочената п.к.,  при което щеше да Ви се обясни какво да направите, или да Ви се посочи алтернативен имейл, който няма да Ви "отхвърли, а не да развявате предполагаеми твърдения из форума. толкова от мен по Вашия проблем! повече не смятам за нужно да Ви се обяснявам публично. ако имате въпроси, забележки, оплаквания и други - пишете на Админ.
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

MarinTachkov

• Новак
  • *
« Отговор #21 -: 05 Декември 2010, 18:09 »
Благодаря за "разбирането", "уважението" и за "откровеността"!... Изпратените от мен имейли до админ бяха отхвърлени. Племенникът ми /от друг компютър/ също не успя да препрати писмото ми за участие в конкурса - и неговите писма бяха отхвърлени... Не държа на всяка цена да участвам в конкурса, но държа на коректността и откритостта... Моля, избягвайте коментари в стил "Б. Б." - не съм нито от "наглите", нито съм "българския народ"...

LeChevalier

• Луд форумджия
  • Публикации: 181
« Отговор #22 -: 05 Декември 2010, 23:13 »
Аз пък, честно казано, досега никога не съм участвал в конкурс, който потвърждава получаването на произведение. Малко ми е странно, че се вдига шум точно за това.

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 998
« Отговор #23 -: 06 Декември 2010, 11:39 »
Може да се записвате за събитието и във Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=127254670667750

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
« Отговор #24 -: 07 Декември 2010, 19:38 »
и така, скъпи откровенци, конкурсът приключи, произведенията се оценяват, а аз с удоволствие искам да ви съобщя, че вече е известно и заведението, в което ще се прехвърлим след завършване на официалната част, а това е ресторант "Мечките", който се намира на същата улица, адресът е ул. "Лидице" 31. Дрес кодът не е задължително да е меча кожа, но пуснете въображението си и ни изненадайте с дълбоко скритите ви тайни желания и представи за облекло :)

всеки е добре дошъл на нашето невероятно Коледно парти!  :santa:

posh`

• Маниак
  • Публикации: 100
« Отговор #25 -: 08 Декември 2010, 14:08 »
Нямам търпение вечеее да прочета и видя всички коледни хрумки. :) коледното настроение ме е завладяло!  :santa: :blob5:

Приятно изкарване на всички, които ще бъдат на партитооо! :)))
„Тя разкъсва къпинови клонки и остри стъкла, за да рани с любовта си онези, които протягат към нея ръце.“

forttuna

• Маниак
  • Публикации: 90
« Отговор #26 -: 10 Декември 2010, 12:48 »
Обявяването  на наградените творби ще се състои  по време на Коледния концерт на "Откровения" на 11.12. 2010 г. от 19:00 ч.

poem_lady

• Новак
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #27 -: 12 Декември 2010, 11:53 »
 Не знам тук ли е мястото да се коментира, но...
Искам да ви кажа, че беше страхотно! Едно много приятно изживяване. За първи път присъствам, но след малкия спектакъл в театър "Ариел" бях много вдъхновена и написах няколко неща (а не бях писала от доста време).
Благодаря ви за прекрасната вечер! :)
"Вас ви смайва шумът  на борбите, славата, юнаците, що светят - гробовете, майките, сълзите вижда, чувствува един поетът."

albaJ

• Новак
  • *
« Отговор #28 -: 12 Декември 2010, 14:57 »
Моля ви споделете как си прекарахте, за тези, които не успяхме да присъстваме. :P

Уенди

• Закоравял потребител
  • Публикации: 37
« Отговор #29 -: 13 Декември 2010, 09:29 »
Кога и ние, не успелите да присъстват на Коледния фестивал, ще научим имената на наградените и ще можем да видим творбите?

: ??:??