Тетралектика и антиматерия

Автор Тема: Тетралектика и антиматерия  (Прочетена 2993 пъти)

akademika

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 87
Тетралектика и антиматерия
« -: 22 Ноември 2010, 00:20 »
При експериментите в ЦЕРН с антипротони и антиелектрони /позитрони/ е получена за първи път антиматерия /40 антиводорода/, коята е имала време на живот 1/6 от секундата, което е достатъчно време, макар и минимално от човешка гледна точка, за да бъде определена и изследвана получената антиматерия от физиците.
Тетралектиката предсказа възможността за съществуването на антиатоми /антиматерия/, защото съществуването както на Тетралектиката, така и на антиматерията е възможно само ако съществуват антипротивоположностите. Така че съществуването точно на антипротивоположностите, които са противоположни на противоположностите е предпоставката за съществуването на 4 различни противоположни същности: 2 противоположности и 2 антипротивоположности. Не случайно краткото тетралектично определение глас: Всичко е противоположности, които се раздвояват, за да се удвоят.
Водородният атом е носител на веществото с ядро съставено от протон с положителен електически заряд /Р+/ и орбитиращ около него електрон с отрицателен електрически заряд /е-/, а получения антиводороден антиатом носител на антивеществото е съставен от антипротон с отрицателен електрически заряд /Р-/ и орбитиращ около него антиелектрон /позитрон/ с положителен електрически заряд /е+/. Затова получения антиводород потвърждава изводите на Тетралектиката за обективното съществуване на 4 противоположни същности предпоставка за съществуването на антиматерията, която е невъэзможно да съществува съвместно с материята  в нашата Вселена поради анихилацията. Тези процеси се управляват от Антисиметрията, което също е извод на Тетралектиката. В това отношение Тетралектиката е предсказала съществуването на антивеществото извън нашата Вселена във вид на Антивселени, които са безкрайни по брой, както е безкраен броят на Вселените. Това предсказание показва, че търсенето на антивещество в нашата Вселена е безсмислено, но изкуственото му получаване от физиците е възможно, което доказват експериментите в най-мощния ускорител на елементарни частици ЦЕРН край Женева. Много още са тетралектичните предсказания, които са направени още преди 30 години, когато се е родила тетралектичната идея и са регистрирани тогава още в ИНРА и очакват своето потвърждение, както се потвърди и доказа обективното съществуване на антипротивоположностите в лицето на получения антиводород в ЦЕРН. Така че Тетралектиката като всеобщ материален закон е с необятни възможности за разкриване, доказване и обяснение на същността на съществуването, развитието и управлението на света и прилагането на тези знания в практиката за благото на човека.Bezzhichen

 • Закоравял потребител
 • ***
 • Публикации: 42
Re: Тетралектика и антиматерия
« Отговор #1 -: 20 Януари 2011, 20:37 »
Както Ви е известно, античастиците са получени и изследвани много по-рано и от други ускорители, а най-мощният засега в ЦЕРН има много важни задачи. Но едва ли да доказва доста интересни мисли...  Позволете ми ТВЪРДЕ много да се усъмня..

akademika

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 87
Re: Тетралектика и антиматерия
« Отговор #2 -: 10 Януари 2012, 22:03 »
Да античастици са открити за първи път през 1932 година, но сега е получено изкуствено антивщества в ЦЕРН, което е с достатъчно време на живот за да бъде регистрирано. Миналата година в американски ускорител е получено антивещество, което вече е с времена живот повече от 10 минути.
Разкрита е Периодична таблица на елементарните частици търсена много отдавна от физиците. Тетралектиката я предсказа и даде възможнос на автора на тази таблица да я сътвори. От своя страна Периодичната таблица на елементарните частици доказва верността на Тетралектиката. Поздрав!!!

refab

 • Форумен лъв
 • ******
 • Публикации: 405
Re: Тетралектика и антиматерия
« Отговор #3 -: 12 Януари 2012, 01:07 »
академик, мислил ли си за възможността да представиш теорията .на тетралектиката, колкото и да е обемиста тя, под формата на на една (анти)поема, която да публикуваш на части в раздел (научна?) поезия!?.. :?

 

: ??:??