ПРЕМЪЛЧАВАНАТА ИСТИНА ЗА КТБ

Автор Тема: ПРЕМЪЛЧАВАНАТА ИСТИНА ЗА КТБ  (Прочетена 2070 пъти)

apostoloff

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
Тази банка бе създадена първоначално като структурата БСФК “Булгарсовинвест”. Създават я още през далечната 1988 г. руските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. Заедно с копоите на Държавна сигурност  Людмил Владимиров Гачев и Кирил Ангелов Калинов.

През 1994 г. тази кочина е преструктурирана в КТБ, която става универсален правоприемник на правата и задълженията, а капиталът и възлиза на цели 500 000 000 лв!
 
След това години наред Корпоративна Търговска Банка се захранва от големите ни държавни предприятия, а чрез нея се финансираха и все още се финансират руските политически мекерета в България.

Чрез тази банка руснаците си закупиха  български медии (воглавe с TV 7) и създадоха на наша почва олигарси, които придобиха и Булгартанак, и БТК. По този начин тези две ключови предприятия се озоваха в руски ръце.

КТБ създаде и нови фирми, които са де факто руска собственост. На първо място това е фамозната Lafka, която пуска пипалата си из цяла България.
 
Най- лошото е това, че всички български институции се правят, че не виждат тази бандитски посегателства, това заграбване и ограбване на България от Русия. А е време да се удари с юмрук по масата и да се скъсат всички връзки с тази страна на измамници, мошеници и мръсници.
 
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

« Последна редакция: 23 май 2015, 08:44 от apostoloff »

Ангар

  • Луд форумджия
  • *****
  • Публикации: 158
Re: ПРЕМЪЛЧАВАНАТА ИСТИНА ЗА КТБ
« Отговор #1 -: 23 май 2015, 10:58 »
Хайде, и Апостолов откри виновника!
За да свали вината от действителните виновници.
А виновниците са собствениците на банката, служителите от банковия надзор, управителят на БНБ, ДАНС, и всички онези политици и прочее, които са държали там парите си на преференциални лихви. Все наши си хора.
Защото не може да не са знаели, че щом отпуска такива лихви, това е банкова пирамида.
На тези хора трябва да се вземат главите (или най-малкото всичката им собственост), а не да се търси вината в чуждите държави. Чужди държави ще има винаги, и те винаги ще плащат на свои агенти.
Но руска вина трябва да се търси за случвалото се до 1989 година, когато Съветският съюз е имал влияние върху българската политика.
А след 1989 година България беше вързана за колесницата на САЩ и ЕС, и ако сега сме в  блатото, то е защото с наложените ни от тях правила те ни задърпаха в него.

frend

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
Re: ПРЕМЪЛЧАВАНАТА ИСТИНА ЗА КТБ
« Отговор #2 -: 20 януари 2016, 20:42 »
Ами другарските сутеньори просто направиха шведска тройка с трите големи "братя" и хубава Българийка. Плачете робини... Мъжете само се чудя какво правят?!?

 

: ??:??