Коя постановка гледахте последно?

Автор Тема: Коя постановка гледахте последно?  (Прочетена 3600 пъти)

denidimitrova

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 15
Коя постановка гледахте последно?
« -: 23 Септември 2015, 15:56 »
Новият театрален сезон започна.

Споделете какво сте гледали и какви са ви впечатленията.  :lol:

vaniapa79

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
Re: Коя постановка гледахте последно?
« Отговор #1 -: 25 Септември 2015, 16:52 »
"Църква за вълци" - направо бях разтърсена, аз понеже съм по емоционална - доста си поплаках"

denidimitrova

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 15
« Отговор #2 -: 29 Септември 2015, 14:29 »
"Църква за вълци" - направо бях разтърсена, аз понеже съм по емоционална - доста си поплаках"

А къде се играе?

vaniapa79

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #3 -: 30 Септември 2015, 15:53 »

Аз лично я гледах във Велико Търново, 
 откъдето ѝ съм. Познати, с които после споделих, казаха, че са гледали филма (явно има и филм), но доколкото разбрах, не са били много впечатлени. Което за пореден път ме убеждава - друго си е да отидеш на театър!

cvqt

• Луд форумджия
  • Публикации: 108
« Отговор #4 -: 31 Октомври 2015, 03:29 »
В Силистра снощи гледах: "Който трябва" с Камен Вовеничаров и Георги Спасов от Александров Урумов.
НАРОДЪТ и ВЛАСТТА за първи път се счлъскват. Комедия за надлъгването по нашенски. Тарикатлъкът и шмекерията, съчетани с традиционното българско недоверие към всеки и към всичко. Политически покер! А Алековият Бай Ганьо е и от двете страни на барикадата. Убийствено смешно, само да не беше вярно!
Камен Воденичаров е точно Който Трябва, а срещу него е Георги Спасов в ролята на БГ. Точно каквото ни трябва!
Убийствена комедия!!! Лично на мен много ми хареса и я препоръчвам.

sisidara

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #5 -: 21 Ноември 2015, 13:38 »
Здравейте,
На 18.11.2015г. имах щастието да съпреживея заедно с актьорите на Театър София, закритото представление/ генерална репетиция/ на постановката "Нощта на 16-ти януари".
За първи път в България, на сцена се  поставя призведение на авторката Айн Ранд.
Насладих се на един вълнуващ съдебен трилър, с участието на 12 човека от публиката, в ролите на съдебни заседатели/ избрани чрез жребий в началото на постановката/.
Препоръчвам!

: ??:??