Едно обещано признание към kryskat

Автор Тема: Едно обещано признание към kryskat  (Прочетена 1037 пъти)

xamap

  • Новак
  • *
  • Публикации: 5
Едно обещано признание към kryskat
« -: 30 януари 2018, 14:14 »
Преди месец време колегата kryskat (Иван Станков) ми обърна настоятелно внимание, че публикувано от мен като фотография произведение на  elanor11 (Даниела Христова) всъщност е колаж. С обстоен анализ kryskat беше аргументирал мнението си.

Този сигнал ме насочи към по-внимателно проследяване на публикувани вече от мен като фотографии произведения на elanor11. Между временно се появиха мнения на няколко колеги и за "автентичността" на друга фотография. Докато в крайна сметка  AnaMarina не изпрати и линк на взаимстваното "парче" под самата публикация, за което съм и признателен.   

Ще ви спестя кореспонденциите си с elanor11, в които тя категорично отрече да е правила апликации към снимките си.

Колеги, ние сме възрастни хора и всеки може да си направи изводи от изложените по-горе факти. С тези редове нямам идея да обвинявам или назидавам, а да задам простичките въпроси за отговорността и смисъла на нашето поведение в Откровения.  Тук сме за да се забавляваме, да се учим и обменяме полезна информация практикувайки хобито си!
Сайтът Откровения е обществена среда и това предполага, че много хора се влияят от това което показваме. Така че да бъдем особено отговорни в представянето на творбите си!

yotovava

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 77
Re: Едно обещано признание към kryskat
« Отговор #1 -: 31 януари 2018, 10:02 »
Подкрепям написаното от Хари. Приятели, не хлътвайте по странни практики само и само да привлечете повече коментари и харесвания, бъдете естествени, може би не съвършени, но естествени. Никой не е спечелил от подобни компилации. Бъдете вие. Животът навън не се контролира от броя "браво", "осанна" или "разпни го". Тук е среда за общуване и подкрепа, понякога критиката ви изгражда много повече като творци за разлика от хвалебствията, не пропускайте възможността да получите обективност, което е ценно. Музата ни напуска в определени моменти, това не значи, че трябва да я провокираме и насилваме.

 

: ??:??