Предложение за въвеждане на нов раздел

Автор Тема: Предложение за въвеждане на нов раздел  (Прочетена 1574 пъти)

stormwatch

 • Закоравял потребител
 • ***
 • Публикации: 25
Такааа, не съм особено активен в качването на произведения, което обаче не ми пречи при всяка възможност и (сравнително) редовно да следя случващото се в сайта. Та, този мой пост е провокиран от поредната “драма” :) , която се разигра с публикуването на...  как да се изразя по-деликатно- да кажем тогава “произведение с по-специфична тематика” :) . Става въпрос за рисунка изобразяваща женска вагина, на потребител с никнейм “Спиро”, която след бурно недоволство от страна на други потребители в сайта беше изтрита. Това не е първи такъв случай. По-запознатите с “аналите” на сайта (хъ-хъ, какъв подбор на думи, когато става въпрос за еротично и порно-изкуство :D ) сигурно ще си спомнят, че подобен случай имаше и преди около година, когато пак след такова бурно недоволство беше изтрит пък еротичен разказ на друга потrебителка. Тогава отворих подобна тема, която обаче беше изтрита от редакторите. Правя го сега отново, за да предложа (всъщност- не съм първия, който го прави, предполагам няма да бъда и последния) в този иначе чудесен сайт за лично творчество (подчертавам- “лично”, което би трябвало да не ограничава свободата на всеки да публикува това, което го вълнува) най-после да бъде обособен отделен раздел за т.нар. “еротично” изкуство. Нека там всеки да може да качва свободно, без цензура това, което си пожелае като картини, разкази, поезия, фотография (аххх, даааа- особено фотография :D ;) !!!) с еротична насоченост. Така хем такива произведения ще бъдат обособени на отделно място (което съм 100 процента сигурен, че ще бъде едно от най-посещаваните в сайта :D ), хем и като са така отделени няма да дразнят другите потребители. Например във торент-сайтовете си има отделен раздел за “еротика”, не виждам пречка и тук да бъде направeно нещо подобно. Входа към раздела може да бъде обозначен с червена точка или пък да има запитване за навършени “18 плюс” години на потребителите желаещи да го посетят. Не знам дали предложението ми е приоритет за администратора и редакторите на сайта, ма аз все пак да си кажа кахърите, де :D (ей тъй, някак, олекна ми :) )... Та, такива ми ти работи с тия ми ти там еротики и порнографии :) - айде, лека, чи утре сме на работа...
« Последна редакция: 28 май 2020, 23:59 от stormwatch »

meteor

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 88
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #1 -: 29 май 2020, 11:19 »
Това е болезнена тема. Поне за мен е! Не знаех, че картината е изтрита. Поредния жалък епизод в сайта!!!- Случая с тези "Бурни протести" и в случая със Спиро и рисунката му - са все от почти едни и същи хора- пробвали си красноречието с по няколко коментара - човека ги помоли да не се занимават само с него - но те не разбраха от дума. Атаки, атаки - докато стане на тяхното. Чудя се- това ли беше мнението на болшинството потребители в сайта?? Едва ли! Нека поне да има гласуване по такива въпроси - дори и във форума, за да се постигне максимална обективност! Не е измислена по-добра възможност- като обективна форма от гласуването - за да се разбере мнението на народа! Колкото и недостатъци да си има това (фалшиви профили и други подобни ) - гласуване и пак гласуване от всички активни и желаещи да гласуват - потребители! Точно както гласуваме и по време на избори - ами стига с този субективизъм - кога ще станем свободна и демократична държава?? Питам и отговор не чакам!Твърдо не вярвам в това! Да ви кажа ли какво е това за мен - тези хора убиват вдъхновението на другите - и в случая със Спиро и в случая на споменатата потребителка - мисля че Цуци беше ника й..., написала "анатемосаната" еротика- щото видите ли- в нея имало два шамара. И тя- спря да публикува! Унищожиха безмилостно вдъхновението на момичето! Сви се, сви се - и започна да публикува фотоси - а таланта й беше точно в областта на еротиката. Поне можеше да й предложат малко да поредактира но не - "Бурни протести" от 3-4 потребителки (по 100 пъти на час!!) - това беше! Угоди се на тях. А че вече еротика като цяло няма ярка в сайта- така май е по-добре за всички. Някой ако литне високо - "оооо нееее- долуууу- не може да си толкова различен от нас" Много съм против да се убива вдъхновението на потребители. Предлагам и на тези, които не са А+ да им се разреши да си заключват коментарните полета. В случая на Спиро - нямаше никаква порнография. Ами направете "Бурни протести" и за пикаещото момченце в Брюксел бре хора! Белким и тая "порнография" я изтрият от Европейския съюз!!! Много съм недоволен от случката със Спиро! Айде - в прозата на другата потребителка имаше поне шамари. Тук имаше само една жена- без партньор- каква порнография е това?

stormwatch

 • Закоравял потребител
 • ***
 • Публикации: 25
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #2 -: 29 май 2020, 12:46 »
А, някои по-феминистично настроени потребителки в сайта имаха проблем и с шамарите :) . Приемаха ги, не знам, като един вид "домашно насилие" :D , без всъщност да опитат да вникнат във философията, конкретната "среда" в която са поставени героините от поезията и разказите на Цуци и, че това всъщност е част от нещо по-различно от общоприетото, от един друг вид култура и начин на мислене... Както и да е. Сетих се, че докат' съм писал тия мои фермани посред нощите :) съм пропуснал (съвсем незаслужено) към графите "картини", "проза" и т.н. да добавя, че в новия раздел естествено ще могат да публикуват и музикантите. Ако някой има написан "по- палав" :)  текст на песен, съвсем спокойно ще може да го качи там (че ако иска- даже и да го изпее :) )...

sauronboab

 • Луд форумджия
 • *****
 • Публикации: 151
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #3 -: 29 май 2020, 18:56 »
Няма по-сигурен начин от този сайта да стане предимно - порнографски.

stormwatch

 • Закоравял потребител
 • ***
 • Публикации: 25
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #4 -: 29 май 2020, 20:17 »
Е, едва ли :) . Пак ще дам примера с торент-сайтовете. И там има категория "Еротика" или "ХХХ" (в зависимост от дизайна на сайта), обаче това не пречи и в останалите категории (фантастика, драма, трилър, романтични и т.н., и т.н.) да се качват постоянно нови филми. Даже погледнато чисто статистически, порно или еротичните филми сравнени с останалите заглавия са нормален процент от общото съдържание на торент- сайта. А да, забравих да добавя и категориите "музика", "анимация", "аудио-книги", "програми" и още- та на този фон качените филми със съдържание "за възрастни" хептен се губи :) . И в този ред на мисли явно, че присъствието на категория "ХХХ" в някой от известните торент-сайтове не го превръща в порнографски (просто "ХХХ" е една категория от многото). Та и тук така. Не виждам проблем поетесата "Х" или фотографа "У" да продължат да си публикуват произведения в досегашните категории, без да се влияят от евентуалните произведения, които ще бъдат публикувани в предложената нова, по-нецензурна категория. За всяка категория си има публика :) .

sauronboab

 • Луд форумджия
 • *****
 • Публикации: 151
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #5 -: 30 май 2020, 10:18 »
Торент сайтовете не стимулират създаването на ново съдържание по въпросната тематика. Те просто споделят такова. Освен това, гледайки рекламните банери, а и вирусологичната обстановка, във тези сайтове напоследък, ми се струва че вече не са твърде далеч от сайтовете изцяло посветени на темата.

stormwatch

 • Закоравял потребител
 • ***
 • Публикации: 25
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #6 -: 03 юни 2020, 20:12 »
Така е, Brinne. Много е тънка границата между еротичното и порното. Аз обаче всъщност не виждам защо хората масово пък заклеймвяат чак толкова порното. Че то си е цяла индустрия за забавления :) . Например в киното си имат собствени фестивали, та дори и собствени филмови награди- нещо като еквивалент на "Оскар"-ите (то всъщност като гледам последните години к'ви филми се толерират и вземат награди "Оскар" чак почвам да се чудя всъщност кое е истинското "порно" в цялата тая работа, ха-ха). Така, сериозно. Наистина не ми е много ясно това автоматично анатемосване на всичко, съдържащо в себе си думичката "порно". Ами това си е просто един по-хард, по-краен вариант на вече споменатата "еротика" (която сигурен съм също е срещала много противници в миналото, когато произведения които днес смятаме за шедьоври тогава са били заклеймявани като нискоморални и некачествени- също като сега ;) ). Ако мога да си позволя едно (може би не много подходящо сравнение) с музиката. Та там например имаме "традиционна", класическа рок и метъл- музика (която се слуша и харесва масово), а имаме и доста по-хард, по- крайни нейни варианти (траш, дет, блек и т.н. метъл) които не се слушат и не се харесват чак толкова масово. Това обаче означва ли, че тия във втората категория са по-нискокачествени от тия в първата категория?

П.П. Та именно такъв е смисъла от такъв раздел тук според мен. Там да могат свободно да се качват подобни по-хард произведения без опасност да биват изтривани просто защото на някой не са му харесали.

П.П.П. "Има си сайтове за порно произведения...". Къде са?! Давай ги насам (ако знаете от кога ги търся ;) )!!!! :D

meteor

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 88
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #7 -: 03 юни 2020, 21:54 »
Картината на Спиро си беше шедьовър. Пепита, понеже не може да рисува така - я оплю и спомогна да не можем да й се радваме. А също и други люде, ако им спомена имената - ще бъде твърде голяма награда за тях :) Давай Спиро! Аз съм с теб!
« Последна редакция: 03 юни 2020, 21:57 от meteor »

meteor

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 88
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #8 -: 04 юни 2020, 22:40 »
Брине - кога съм те молил за линкове?? Заяждаш ли се с мен?? Ясно казах позицията си! Говорим за картината на Спиро! Не беше порно ! Ако ми се гледа порно - сам зная линковете за тази цел. Не очаквах от теб - да се опитваш да ме "клъцваш" по такъв елементарен начин. Ако искаш да си говорим - заповядай. Няма нищо против - пред всички, в пощата в коментари ... Опитай, може диалога с мен и да ти се хареса. Винаги готов! Не само с теб. С всеки бих си пробвал ораторските способности. Дали е човек или извънземно - все ми е тая! Готов съм. Започвай. Чакам. Място и час . Минута и секунда. ПП Не знаех, че разговорите за голотата те интересуват. Но няма проблем. Казвай кога ще си говорим. И ще имаш този диалог

meteor

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 88
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #9 -: 07 юни 2020, 00:11 »
Брине - харесвам много майтапи. Даже мисля, че точно в тези месеци всички имаме потребност да разпуснем. Виж сега... и аз мога спокойно да кажа: "Брине- абе помайтапих се" И по този начин да се измъкна от думите си. Съвсем ясно искам сега, колегиално и с уважение към теб - да кажа - че след като написах коментара си - на другия ден реших да видя точно какво съм написал (още веднъж)- разбрах откъде идват нещата. Според мен ти си забелязала думите на stormwatch  но си помислила,че са от моето коментиране .За жалост- незнайно защо - не могат да се копират фрази от темата и няма как да ги постна точно в този си коментар. Но ако се вгледаш в написаното преди мен- ще видиш кой е поискал линковете. Това безспорно е весело. Най-веселото е , че stormwatch знае наизуст такива линкове :) И се е помайтапил и той. И сега от майтапи няма да се изпокараме я :)  Само едно за финал. Исках само да уточня- че тези думи са написани от stormwatch. Просто - за да се знае истината. Иначе нямам нищо против и на мен да ми се пратят линкове. Няма лошо. А stormwatch държа да дойде тук след коментара ми и  и да си каже всичко и да донесе шише от 1литър Карнобатска мастика. Защото ми дължи 3 такива бутилки. Но понеже ми е приятел- аз ще се примиря (трудно, мъчително, плачливо, озлобено, неметафорично и с думите "от мен да мине" - та ще се примиря и с един брой от тази любима моя напитка. Даже ще му дам бонус: Любимите ми порно-линкове от сайта "Хамстер"  - Ице- напълно фрии ще ги получиш. Без да дължиш нищо !!!  Брине- споко- нямаме проблеми с теб. Аз имам проблем с Ицо и то отдавна. Той все ми ги прави такива номера. Късметлия. Но не е познал, че ще забравя за мастиката. Докато съм жив ще му напомням.

meteor

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 88
Re: Предложение за въвеждане на нов раздел
« Отговор #10 -: 08 юни 2020, 12:26 »
Благодаря на Искрето и Брине - за приятния разговор!  Брине- между нас всичко е ок - и така и ще бъде!!!
Искре--верно - не съм обърнал внимание за цитатите- занапред ще зная- защото тук  (във форума)може да си се майтапим на воля:) Иначе е много скучно.
Здраве желая на всички!

 

: ??:??