Предложение за ново предизвикателство в проза

Автор Тема: Предложение за ново предизвикателство в проза  (Прочетена 16834 пъти)

esenna

• Форумен лъв
  • Публикации: 264
  • откровена до болка

450

самотния-вълк

• Закоравял потребител
  • Публикации: 39
1521. На близо е Перперикон с предложение от 490 думи

perperikon

• Форумен лъв
  • Публикации: 623
Егати близото! Все едно да гръмне бомба в Бейрут и да се усети в Лимасол... Мисля по въпроса.
Един IP адрес - един глас за произведение!

самотния-вълк

• Закоравял потребител
  • Публикации: 39
Егати близото! Все едно да гръмне бомба в Бейрут и да се усети в Лимасол... Мисля по въпроса.
Все пак Лимасол е по-близо от Париж и Лондон

esenna

• Форумен лъв
  • откровена до болка

Хайде, Пери, извърти един хубав финал на всеобщия труд:)

Предлагам за финала ограничението от 50 изречения да отпадне!

perperikon

• Форумен лъв
Е, тъкмо ги докарах до 49! Няма да преработвам пак.

esenna

• Форумен лъв
  • откровена до болка

Имах предвид, ако кацне оная многословната муза:) Но да видим как разплете всичко това с 49 изречения:)

esenna

• Форумен лъв
  • откровена до болка

Чакайте, бе хора! Защо има класация в "Общ разказ" – нали казахме, без класиране? Кой промени това правило? И защо  не се постави заглавие?

esenna

• Форумен лъв
  • откровена до болка

... и няма ли да го видим целият разказ както си му е реда, със заглавие?

А какво правим от тук нататък - нали имаше много предложения, ще продължаваме ли?

Довереница

• Луд форумджия
  • Публикации: 221
Не трябва да има класация в Общ разказ, но явно програмата е решила да изпълнява всички предвидени за едно предизвикателство опции( или се е бъгнала от жегата) Порчев ще обясни по подробно. Мисля че след като се сглоби и публикува (със заглавие) в отдел проза, (с посочени съучастници и кой кое е писал) това предварително творчество би могло да се изтрие.
Доколкото съм в час стигнахме до заглавието:
предложено от Перперикон- "Пробуждане"
                   от Еsenna         - "Завещанието"
                   от Sauronboab  - "Хижа Въображение"
                   от Довереница - "Завръщане към корените"
                   от brinne          - "Завещанието"
« Последна редакция: 10 Август 2020, 23:20 от Довереница »

stormwatch

• Закоравял потребител
  • Публикации: 44
Ей затова не трябва да позволяваме на машините да доминират живота ни и да вземат решения вместо нас :)  . Това механично класиране е подходящ пример, че когато машина (в случая- компютър) вземе нещата в свои "ръце", резултата е пълна каша :D :) ;) ...
« Последна редакция: 08 Август 2020, 16:26 от stormwatch »

perperikon

• Форумен лъв
Чакаме предложението на brinne.

Довереница

• Луд форумджия
" 6.След публикуване и на финалната глава всички петима участници дават предложение за заглавие на разказа, гласуват за тези предложения и спечелилият участник публикува целия сглобен разказ със заглавието и с уточнинието, че това е съавторски разказ."

След като всички са направили предложение трябва да гласуват за едно(което не е тяхното) и според броя на гласовете се избира заглавие. Мариана трябва да уточниш твоето предложение избор ли е (в такъв случай трябва да предложиш свое ) или е предложение? Тогава не би трябвало да избираш и на Нина защото са еднакви  :D

Цитирах т. 6 от правилника защото там не е уточнено, че не може да гласуваш за себе си и това обезмисля горе написаното. Извинявам се ако греша.

esenna

• Форумен лъв
  • откровена до болка
Нещо не разбирам - защо трябва да се пише кой коя част е написал - който прочете ще се спира само на оная част от разказа, която е написана от негов любим писател ли?
Според мен да  направим гласуването за заглавие след като Марианчето даде предложение, който спечели, да публикува разказа като напише имената на всички писали го.

Довереница

• Луд форумджия
Естествено, че не е нужно да се пише кой коя част е писал, но го предложих при факта, че ще се изтрие всичко досегашно, което програмата разбърка. Иначе смятам, че се получи добро четиво . Няколко мои приятели го четоха(принтирано) харесаха го и казаха, че не биха познали, че е писано от различни хора ако не им бях казала.Лично на мен ми беше най-трудно с броя на изреченията, но гъделът си струваше. Като за първи опит -много добре. Дано да има и други.

: ??:??