Премиера на Пътник през Рая в град Ловеч

Автор Тема: Премиера на Пътник през Рая в град Ловеч  (Прочетена 392 пъти)

vladetoned

  • Закоравял потребител
  • ***
  • Публикации: 29
Уважаеми дами и господа,
имам голямото удоволствие да Ви поканя на премиерата на третата ми поетична книга Пътник през Рая, която ще се състои на 30.10.2021 от 11 часа в Коктейл Бар Ловеч, улица Търговска 12 до Покрития мост.
Книгата ще бъде представена от Латинка Златна: редактор на книгата, поет и преводач.
Заповядайте!


LATINKA-ZLATNA

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 94
Re: Премиера на Пътник през Рая в град Ловеч
« Отговор #1 -: 29 Октомври 2021, 23:46 »
     

      Корица и графичен дизайн на книгата: Валентина Йотова


      КРАТКИ БИОГРАФИЧНИ ДАННИ ЗА ВЛАДИСЛАВ НЕДЯЛКОВ:
 

      Владислав Любомиров Недялков е роден на 12 февруари 1979 година в град Перник и живее в София.
      Завършва средно образование в родния си град и следва Икономика в Университета за национално и световно стопанство, където завършва бакалавърска и магистърска степен по специалността „Счетоводство и контрол”. Свои стихове публикува в литературния сайт „Откровения” и Електронен вестник “Сияние”. Участвал е в конкурса „Ерато” с публикации на стихотворенията „Душата ми е като стара къща”, „Отлитат пак ятата на стрехите”, „Самотник на перона” и др.
      Има издадени две стихосбирки: „Летен облак” (2018) и „Зрели небеса” (2019).
      Отличен е с почетна трета награда от национален конкурс „Орфеева лира”, община Ардино, за стихотворението „Легенда за Родопа”; почетна трета награда от Национален литературен конкурс на Славянското дружество в България, по случай 140 години от Освобождението на България, за стихотворението „Нажалена невеста”; почетна първа награда от Национален конкурс „Апостоле? Какви дела…” на Читалище „Елин Пелин”, с. Бусманци, за стихотворението „19 Февруари - пред паметника на Дякона в Ловеч”; почетна трета награда на X Национален литературен конкурс на НЧ „Никола Вапцаров 1922”, гр. Благоевград, за стихотворението „Хляб”; почетна първа награда от Втория Национален конкурс „Човекът на новото време“, гр. Пловдив, за стихотворението „Книжка с рими и къшей симид“ и почетна грамота „Лауреат на Национален литературен музей” от IV Международен поетичен 4 фестивал „Есенни щурци”, с. Горски извор, община Димитровград, за стихотворенията „Пътник през Рая”, „Звезден еликсир” и „Картина, избродирана от мама”.     
    „Пътник през Рая” е третата книга на автора. Член е на СНБП.


     Успех на новата ти поетична книга, Влади!
     

vladetoned

  • Закоравял потребител
  • ***
  • Публикации: 29
Re: Премиера на Пътник през Рая в град Ловеч
« Отговор #2 -: 02 Ноември 2021, 18:27 »
Благодаря ти от все сърце, Латинче! Изключително благодарен съм ти за целия неимоверен труд по редакцията на книгата. Благодарен съм и на Валентина Йотова за чудесния графичен дизайн и предпечатна подготовка.

 

: ??:??