19 февр. 2019 г., 22:21  

Струните на мрака stoiandmn & meteor 

  Музыка » Рок, Металл
1116 10 12
00:00
05:35

© Антоан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • хохохохохо Автора е забранил оценяванетооооо
  Благодаря на Светлето от името на Стоян!
 • Трепач!!! Лелееее... Тая китара яко кърти!? Китариста Стоян ли е? Май не може да е друг. Маестрооо,пееш я сякаш си се качил на най-високия връх! Всичко около теб се разпада! Върховно! Благодаря за удоволствието!
 • Звучи ми на високо професионално ниво, текста е убиец - в унисон с музиката, дуета е супер, гласовете си подхождат, барабаните накрая и тези паузи между тях...не разбирам много, просто по усет, смятам че ако има какво да се шлайфа, то ще е много малко. Пак ще я слушам, успех!
 • не,не то се свири с плъгина в реално време, азне чувам чиста китара,а чувам звука от изхода на плъгина. Трябва хубава аудио карта достатъчно ресурс на компа и асио драйвъри.Това е всичко необходимо.Доста студиа вече работят и с плъгини, макар че истинския Маршал си е класика.
 • Към Марто: Марто -винаги съм се хвърлял в дълбокото без да мисля. В този стил ме е страх - не толкова, че да се откажа, ама трябва да се опита. Има една руска приказка. Един юнак сигнал кръстопът. Имало табела: Ако тръгнеш наляво - ще загубиш главата си. Ако тръгнеш надясно - коня си. Че какво ще правя без кон - си рекъл юнака и тръгнал наляво Но определено съм звяр-бебе. Няма как Може пък и да порастна и да стана Звяр като Стоян Кой знае - принципа ми е: върви си по пътя и каквото стане. Мисля, че който може да пее Бийтълс - трябва да опита и друго. Това ми е посоката Стоян и металната му китара. Исках провокация и я получих.
 • На Пепи се извинявам за закъснелия коментар, имам страница в Ютуба,сега ще се опитам да я постна.https://www.youtube.com/channel/UCF1nFVHbBqfpeYN5Ik7Xs9g
 • Благодаря, Мартине,Aids Vaccine много ми хареса,радвам се че ти харесва нашето парче, За китарата, понеже свиря само в домашни условия, ползвам Виртуални китарни процесори. В случая TH-3 na Overloud.Не е перфектна симулацията,но в къщи няма как да записвам с истинско Меса Буги Дуал Ректифиер.Пък и заедно с кабинета ,който е 4Х12 струва някъде къмто 5000 лв.Добрата новина е ,че китарата е записана чиста и след време ако излезе някой по-добър плъгин, можеш да смениш звука.Много добра работа вършат също и Амплитуб4 и Под Фарм2,5 платинум.Записвам една китара в ляво на 100% и една в дясно на 100%.Ти с истински кубета ли записваш, и какви.
 • Благодаря за коментарите,не очаквах такава активност, бих бил благодарен и на критични коментари стига да са обосновани.Естествено, щастлив съм,поради това че ви е харесала песента, както писах това е първи опит,следващите парчета сигурно ще са по-добри и по- обмислени, но това не е важно.Вие тук сте се събрали все творци-не е важно дали е по-добро или по- лошо, не е важно дали те харесват повече или по- малко, важното е да го направиш и нещата да се случат. Аз съм щастлив, че направихме с Антоан това парче.
 • Ами текстът си е много хубав, до известна степен има символизъм, а също и иносказателност.
 • Хайде стига глупости,текста е художествена измислица, много творци ги вълнува темата за дявола, да не изброявам,важното е нивото ,класата,въздействието на самото парче, а тя е на много високо ниво и аз получавам отлични отзиви във Фейсбук, така че спрете с тъпите критики и се наслаждавайте на чисто музикантските достойнства на парчето
 • Ами светлина за мен няма - освен в края на тунела - но с приятели като теб - може и да успея Валя вече ме бичува за текста, който написах. изписа ми упреци в 1000 страници, като и пратих песента - каза, че ще отговарям за този текст. Стоян бил милостив, че е позволил да пея за дявола - аз и казах, че това е просто да играеш роля ама...не се призна аргумента ми. а аз с жени и с телевизор не споря
  Но Валето все пак ми написа текст на "И се върти тази стара земя - и аз ще я изпея, когато ми се пооправи гласа, защото пак ми дере гърлото.
  Благодаря ти Веси!
 • Добро утро Ангелче! stoiandmn & meteor ти благодарят за подкрепата и се радваме, че сме ти доставили удоволствие! За мен лично е щастие - че точно ти написа първия коментар А това автоматично те прави талисмана на нашето дуо
  Поздрави и прегръдка!
Предложения
: ??:??