25 апр. 2012 г., 18:15

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
1540 1 5

                                                                        Аз и ти


Няма причина да го правим толкова трудно,
няма причина, защото съм толкова объркан.
Как стана всичко?Няма как да не е лед.

Имаше моменти, в които ни болеше вина -
ги бяхме аз и ти. Незнайно как всичко,
което сме изживели, свърши, винаги бяхме аз и ти.

Няма вратичка, през която да мина и отново

да те хвана за ръчичка. Как да не е лед?
Винаги бяхме аз и ти.

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??