28 сент. 2016 г., 07:54

Израстване 

  Поэзия » Другая
557 0 3

 

Бях малък, играех навън -

на селската уличка тиха. 

Стъпките ми шепнеха със звън :

"Ела, животът те вика!"

 

Растях и хора разни срещах 

в дивно хубавата ми страна. 

Вървях и винаги усещах -

майчината обич е една! 

 

Сега по всички пътища се търся -

със сродните души да се сгодя, 

с прах от космоса да се пречистя 

и отново същият да се родя... 

 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??