16 июл. 2007 г., 09:48

Лудост ли е 

  Поэзия
606 0 1

 

           Лудост ли е

 

Когато думите не стигат –

какво да правим в този случай?

Недоумяващ взор се вдига

към небосвода – ниско схлупен.

 

Задаваме си тъй въпроса:

„Да се разплачем ли от смях,

или през сълзи да се смеем?”,

а точно в този миг – немеем.

 

Гръм... Страшна буря – изведнъж!

Велик  е хаосът в главата.

Поток от сълзи руква –дъжд,

тресе ни смях, в неяснотата.

 

И казват, туй е - уж нормално,

но някак бива  нереално -

да знаеш правилно ли реагираш,

когато нищо не разбираш!

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • има моменти в живота,които думите са толкова излишни
    харесва ми това стихотворение!
Предложения
: ??:??