10 апр. 2016 г., 16:50

Мечта 7 

  Поэзия » Любовная
435 0 0

Светъл лъч в простора -

това е тя.

И чезне всяка умора -

от нежност аз летя.

 

Рани, болки тя лекува -

зора с лъчи ме гали,

но по теб тъгува

и топлота в душа пали.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??