15 мая 2015 г., 21:31

Най-щастливият 

  Поэзия » Любовная
337 0 0

Искам да превърна нощите с теб в безкрайност,

само така щастието ми ще има вечна трайност!

Аромата ти до края ще запазя,

да гледам в очите ти безкрайно ще мечтая!

 

Макар да зная и вечността че има край,

до гроб не се отказвам аз от нашия рай!

И към ада ти да тръгнеш, пред тебе ще вървя,

стига ми да чувствам твоята в моята ръка!

 

Обичта ти да ме води,

ще се оставя аз!

С нея и грешният път за мене,

е най-щастливият!

 

 

© Константин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??