8 окт. 2021 г., 11:12

Всеки път 

  Поэзия » Любовная
317 2 4

Денят разтваря бавно тежките врати.
Нахлува слънце,  първо в твоите очи.
Нали е чудо, че си с мен?!
Щом ме докосваш, значи, че съм жив!
Благодаря, за всеки миг благословен!
Тъй лесно е, да съм щастлив.
Не казвай нищо. Всяка дума, магията ще съкрати.
В теб влюбвам се отново и отново,
защото любовта, си точно ти.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??