3 авг. 2022 г., 15:47

Писмо 

  Поэзия
693 2 3

 

Писмо до тебе ще напиша

с невидими, но истински слова
и после в ъгъла ще се подпиша
с усмивка, многоточие, сълза.
Ще сложа прах от изсушена детелина
и споменът за най-далечната звезда,
а вътре зрънце щастие ще диша,

загърнато във сноп от светлина.

То вечер тайнствено ще се провира

през процепа на твоята врата,

а някъде ще чакам твоята усмивка,

докато пиша ново през нощта.

 

© Лъчан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??