27 нояб. 2014 г., 19:50

Тя няма различни черти 

  Поэзия
372 0 1

Тя няма различни черти

Тя няма различни черти:

           като всички е горда и пряма,

           в началото бърза, а после остава

            и не рони сълзи за драма голяма, 

            само пръстите трепват в тъжна октава,

                        щом види в очите ми празната стая

                        на моята стара, отдавна живяла душа.

                         Въздишките тихи на думите сложиха края –

                         в капана на устните всяка мисъл руша,          

                         защото ураган ни събра – от разбити мечти –

                                                                     тя няма различни черти.




© Ангел Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??