2 авг. 2013 г., 07:59  

Послание 

  Поэзия » Другая
1128 0 0

Послание

Оплетени в мрежа,
борят се радост и тъга.
Загадката е заключена врата,
преодолима трудно с пъстра мечта.

Цигуларят носи своето послание
на минирано бойно поле.
Нощта настъпва към ясния ден,
войникът в битки е закален.

Сътворението е дар и проклятие
подобно на прецъфтели цветя.
Пророкът в себе си сила намира,
поглеждайки се веста разбира.

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??