Рай
На А.
(По мотиви от книгата “Джони грабна пушката” на Долтън Тръмбо)
Ще те откривам пак сред тишината
Да спирам няма да те търся в тъмнината
Изгубил усета за светлина и цвят,
За да те намеря ще пребродя този свят.
Потънал в самота и хорска жлъч
Отдавна спрях да чувам светска глъч
Загърбих всяка суета и дива драма
И тебе само търся, за да бъдем двама.
И вече няма никакво значение
Дали ме хулят и обсъждат с нетърпение
Защото аз отдавна зная,
Че с теб намерих всъщност Рая.
© Владимир Велев Все права защищены