Загубих играта със живота,
за пореден път се провалих,
а исках само да обичам
и да направя някого щастлив.
Но уви на става, както искам,
с хората играя на рулетка,
техните сърца в ръка стискам
и чувствата подреждам в сложна плетка.
Живота си намразих,
целият изпълнен е с лъжи
и хората, които някога обичах
сега мразя ги, защото ме боли.
© Ливия Радева All rights reserved.