Бъди доста луд и се радвай
на малки красиви неща,
защото животът поднася ни
изненади с горчиви неща.
Бъди откачен и рискувай,
живей динамично сега,
защото утре е дума несигурна,
граничеща със мечта.
Бъди преди всичко себе си,
за да те обичат такъв.
Без компромиси, без последици,
с нужната за живота стръв.
© Красимира Иванова All rights reserved.