Любовта ми така е голяма,
че един живот даже не стига.
Иска за нея да узнаете,
да напишем заедно книга.
Любовта ми. Чиста и призрачна.
Нетърпелива, напираща.
Живее щастливо безбрачна
и закачливо извираща.
Любовта. Стихийна и насърчителна,
без да се уморява.
Като капка вода напоителна
светът наоколо съживява.
12.12.2013 г.
© Красимира Иванова All rights reserved.
Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!
МНОГО МНОГО МНОГО ми хареса!!!!!!!!!!!