Ти помниш ли онази среща?
Онази-наша първата, гореща..
Когато в погледа ми грейна пламък,
а твоето сърце остана като камък…
Колко нощи плаках аз!
Колко болка преживях..
Няма да ознаеш ти,
но вечно мен ще ме боли.
За моята голяма грешка,
която ти прие с надсмешка.
И плача аз, пред мен си ти,
затворя ли за миг очи
останаха ми само тези дни,
когато вярвах,че щастлив си ти.
Когато знаех,че си с нея,
когато виждах твоите очи..
Как гледаше я с поглед влюбен,
както никога не ще погледнеш мене ти!
Но радвах се и..бях щастлива,
вие бяхте двойка тъй красива
и гледах отстрани..как целуваше я ти,
без никога да предположиш..
колко много всъщност ме боли
и как непростимо..ти ме нарани!
© Аззз All rights reserved.