Винаги си бил обичан
и дано завинаги да е така!
Да не страдаш никога за никой,
както аз за теб сега.
Да не чувстваш ти какво е мъка,
болка да не знаеш ти…
Нека си щастлив, а не излъган,
както вечно аз преди.
Плачех, молех се, ридаех,
но не чу ти моя зов..
С друга някъде потърси,
истинската си любов.
Не я намери, но не страда много
бе повече тъгата в мен,
защото моето сърце нещастно
бе попаднало във твоя плен!
Ти лъжеше..аз бях наивна,
повярвах и сега боли…
Дано не страдаш никога за никой
и дано така не те боли!!
© Аззз All rights reserved.