Затворя ли за миг очи, пред мен си ти!
Защо сърцето ми ти принадлежи?
Обичам те и не мога да престана,
живота ми пропадна в яма…
В калта захвърли моето сърце,
не очаквай то отново да те разбере!
Обичам те-не мога да отричам,
на теб живота си обричам!
И на пук на всичките лъжи,
аз още те обичам запомни-
ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ!
© Аззз All rights reserved.