Mar 24, 2007, 1:57 PM

* * * 

  Poetry
492 0 1

                                                                             "Докато човек е жив, не трябва да губи надежда!"

Спомен - болезнен,
отново се връща при мен.
Самота - безкрайна
ме съпътства и в този ден.
Любов - непотребна,
отхвърлена от любимия човек.
Надежда - последна,
но свършила с твоето "НЕ"!
Сълзи - горчиви,
се стичат по моето лице.
Мъка - непреодолима,
се е загнездила в моето сърце.
Смърт - желана
ме прегръща с ръце.
Тяло - студено,
се носи към синьото небе.                                 
                                                       30.01.2004г.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??