" " "
Мираж било е всичко-
измамна, слънчева мечта.
Забързаните, топли утрини,
следобедите чакащи
и моите зарадвани очи.
Безбройните слова изречени
и тъжната пътека към света,
към който тичах искренна,
да му покажа колко съм добра,
как мога да обичам истински
и да дарявам светлина.
Мечта било е просто,
илюзия и самота!
© Елена Бързева All rights reserved.