Струни на арфа съм – за теб аз трептя,
вятър нежен съм – косите ти галя.
Слънце жарко съм – сърцето ти паля,
Есен съм – сънят ти с багри ще позлатя.
Море безбрежно съм – на моя бряг ще стъпиш.
Звезда далечна съм – при мен ще долетиш...
Сълза от радост съм – ще ме изплачеш.
Грях и болка съм – дали ще ми простиш?
© Валентин Кабакчиев All rights reserved.