На крачка от предколедния блясък,
замисляш се за толкова неща...
Дали не си грешил, или пък сляпо
си вярвал в нещо нереално до сега...
Назад обръщаш цяла минала година,
след нея идват спомени и за преди,
и мислиш си какво ти предстои, какво отмина,
редува се усмивка нежна с порив на сълзи...
Пийни си вино, не мисли Живота...
Той знае колко и кога да ти даде...
но даденото ти почитай силно,
за да остане хубав спомен и след теб!
© Елена Елена All rights reserved.