Покой. Тишина. Сладост.
Прегръдка. Неописуема радост.
Небе звездно. Ярка светлина.
Щастие земно от любима жена.
Сърца в унисон. Блаженство от рая.
Изгаряща страст. Вулкани от омая.
Спряло време. Нежен глас.
Утолена страст. Вълшебен час.
© Валентин Кабакчиев All rights reserved.