Aug 12, 2006, 12:49 AM

* * * 

  Poetry
626 0 2

Изтече търпението ми,
като пясък през пръстите
и сякаш падна от небето гръм,
разби чувствата ми за миг.

И следа от тях не остана,
както и повод за вина,
че потулих те в забрава,
че затворих страницата на нашата любов!

Разпиля  се гнева ми
и хукна след болката,
заедно със спомена за теб,
те тръгнаха мълчаливо по твоите следи...

 

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??