Бездарните, че имат дар
са си решили
и цапат поетичния нектар
с абсурдите си диви.
Не стига туй,
че ги понасяш,
ами за критика
“шамар” отнасяш!
Да пробваш нещо ново искаш!
Моля! Заповядай! Стихове пиши!
Кат’ видиш, че за туй не биваш,
не цапай с буламачи хорските души!
Ма, не! Не съм ли ви разбрала?!
На някой майка му кАзала,
че нейното гардже от всички
най-хубаво реди във думи срички!
На вярвайте на майките си вярни!
От туй, че сте им мили, жални,
не ставате по-мъничко бездарни!© Крис All rights reserved.