Търсех те в дима, излитащ от комините на сгушените къщи,
в пожълтелите, стъпкани и смачкани листа на улицата,
търсех те в мрака с цигара в ръка.
Чаках знак от теб, че ме обичаш (още),
Примирих се, там може би вече имаше друга.
Нямаме шанс, краят е ясен.
Ти там, аз тук или някъде другаде...
© Пролет All rights reserved.
Поздрав и прегръдка!!!