Затваряй си очите ти,
когато почувстваш се самотен,
аз ще идвам в твоите мечти
и ще връщам споменът страхотен!
Не искам ти да ме забравиш
или да съм просто някоя за теб,
а дълбоко във сърцето да ме пазиш...
знам-то не е от лед!
© Анонимна All rights reserved.