May 2, 2007, 4:18 PM

*** 

  Poetry
623 0 1
 

***

         Виках те

да дойдеш,

             че мракът

 ме гнети.

         Тръгна си.

Къде -  не зная.

         Топят се

   твоите черти...

         В съня ми

идваш само, 

         а дали

                 в твоя - аз?

         Тъмнината ме

поглъща...

         Всичко свърши

         между нас.  

          

© Валентин Кабакчиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??