***
Недоизказани думи
в поглед горещ...
Свенлива нежност и зов.
Дали не се ражда
онази магия,
която всички
наричат „любов"?
В очите ми - светлина,
в ушите - вълшебен звън!
Ти ли си тази жена
от неспокойния сън?
Издълбай в сърцето ми рана.
Сложи на душата крила,
дари ме с капка нирвана!
Недоизказани думи
в поглед горещ...
Бавно гасна по тебе
като
запалена свещ!
© Валентин Кабакчиев All rights reserved.