Като слънце огря душата ми,
озари я с неземна светлина!
Ти бе тази, която години очаквах,
о, моя мюбима, прекрасна жена!
Вълшебнице моя, дар небесен,
вдъхновителко нежна и зов!
За тебе, за тебе е моята песен
и за нашата новородена любов!
© Валентин Кабакчиев All rights reserved.