Обходих цялата земя, за да те открия.
Няма те...
Търсих те в изгрева,
протягах треперещи ръце. Няма те.
Къде си?
Докоснах слънцето, но не и теб.
Изгоряха дланите ми.
Болка... ужасна болка.
Къде си?...
А има ли те, любов?
Или всичко е само илюзия, мечта… копнеж?
© Емилия Иванова All rights reserved.