Jul 12, 2008, 6:37 PM

* * * 

  Poetry » Love
866 1 4
Mоя късна обич и неизмерима тъга...
Mое нещастие и щастие пълно -
ти в очите ми светиш като сълза,
нямаща сили да се търкулне

Mоя тайна любов, моя утеха,
моя причина и пречка огромна.
Tи в думите си единствено шепот,
a без твоите аз съм бездомна.

Mое слънце и пламък от ада,
моя истинска среща и моя раздяла.
Kогато сме заедно, страдам,
когато те няма, не съм цяла!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??