ОБИЧАМ ТЕ
Обичам те дори когато тръгваш
следван от моите сълзи,
когато кървави стъпки оставяш
след теб във сърцето ми.
Обичам те дори когато виждам
огряната от свещ стена,
а върху нея гонят се напразно
две сенки и мамят се в нощта.
Обичам те дори когато съмне,
а чувствам в празното легло
призрака на твойта обич свята
© Антоанета Тонева All rights reserved.