Dec 29, 2005, 10:02 PM

:-))) 

  Poetry
761 0 5
Красива си, когато пишеш,
свела поглед над листа,
вълшебни светове се раждат
изпод твоята ръка.
 
И мисля, гледайки те в захлас,
как с толко малко си способна
животът ми да облечеш
във радост цветна и огромна.

© Никифор Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??