На другия ден
Аз нямам думи да опиша,
какво си ти за мен?
Усмивката ти щом погледна-
сгряваш моя тъмен ден.
Не мога да нарисувам образа,
който ме плени,
но всяка нощ за теб бленувам-
ти сбъдваш детските мечти.
До мен стоиш,говориш,а аз не чувам.
Виждам само твоя силует.
Сърцето мое почва да тъгува,
защото след миг ще си далеч.
Стоя спокойна и нямам думи да опиша,
какво си ти за мен-
усмивка,трепет и въздишка?
Знам,че ще те зърна на другия ден
© Вилияна Стоянова All rights reserved.
Поздрав и усмивка