Не можеш да обичаш?! Що за оправдание би било това?
Не можеш да бъдеш щастлив за сега!
Тя е в ума ти, там в съня...
Тя е в сърцето и те държи за ръка.
Тя те ранила, но какво от това?
Нея я няма, а губиш и мене сега!
© Надя Стоянова All rights reserved.