Животът понякога за нас е безчестен,
а хората – сиви, без капчица вяра
пътуват по пътя, във влак едноместен
и болка стаена във тях бавно догаря.
Човекът на днешното, новото време
е забързан, загрижен, но все единак.
Научен, че всичко за него е бреме,
загубил надежда за другия бряг.
© Биляна All rights reserved.