Jan 18, 2008, 10:49 AM

* * * 

  Poetry » Love
562 0 1

                                                      Откакто ти замина,

                                                      в душата ми настана студ и мрак.

                                                      Без теб, слънчице любимо,

                                                      пусто е, пусто е в този свят!!!

                                                    

                                                       

 

 

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??