Feb 26, 2007, 9:12 PM

* * * 

  Poetry
577 0 5
                                     Като стих омагьосай душата ми,
                                     като вино отпивай ме ти,
                                     като дъжд се спусни от очите ми,
                                     във дъга се след туй превърни.


                                     Разроши като вятър косите ми,
                                     като слънце ела ме стопли,
                                     като песен накарай сърцето ми,
                                     да танцува. След туй го вземи!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??