Feb 28, 2007, 8:36 AM

* * * 

  Poetry
545 0 6
                                          Погледни навън - красиво е, нали?
                                          Снегът се спуска тихо от небето
                                          и пада върху жадната земя,
                                          със бяла нежност влива се в сърцето ми.


                                          И сякаш се превръщам във поема,
                                          изпратена по вятъра за теб,
                                          написана от полъха на времето...
                                          Аз чакам да ме прочетеш.


                                          Да вникнеш в мен - във мислите, в мечтите,
                                          във бялото на моята душа,
                                          и след това, когато ме обикнеш,
                                          за мене да разкажеш на света!
                                                          

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??