May 2, 2007, 4:57 PM

* * * 

  Poetry
596 0 9
                                   Оставаш ли? Недей, закъсня,
                                   върни се обратно към дните си,
                                   аз чаках те дълго, сама,
                                   колко време в очакване мина...


                                   Ти не искаше мойте ръце,
                                   нито моите устни да вкусиш,
                                   не разбра как болеше във мен,
                                   всеки път, щом нанякъде тръгваше.


                                   И сега уморен си дошъл,
                                   осъзнал, че всъщност ме искаш...
                                   Погледни-навън заваля,
                                   щом държиш, остани. Аз си тръгвам.                          

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??